nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Wekler Családi Pincészet

Kapcsolattartó: Németh Györgyi
Cím: Mecseknádasd, Liszt Ferenc u. 22/a
Telefon: 06-30-409-5533 06-72-566-035
E-mail: info@weklerpince.hu
Weboldal: www.weklerpince.hu
Nyitva tartás: Egész évben

A Wekler Családi Pincészet Mecseknádasdon, Baranya megye keleti részén, a Kelet- Mecsek Tájvédelmi Körzet területén található. Pincéjük kőfalai között már több mint százötven éve űzik a hagyományos borkészítés mesterségét. Az idők próbáját kiállt építmények továbbfejlesztésével 2006-ban alakították ki családi pincészetüket, amelyben a hagyományos fahordós érlelést a modernkor irányítható erjesztési technológiáival ötvözve hódolnak a borászat szenvedélyének.

Szeretettek várják Önt és kedves családját borospincéjük fölött elhelyezkedő vendégházukban!

 Új panziójuk földszintjén 60 fős kóstoló- és konferenciaterem, az emeleten két és háromágyas szobák várják az idelátogatókat. Vendégeik, a rusztikus berendezésű hallban, a cserépkályha otthonos melege mellett kóstolhatják boraikat. Borkóstolóikhoz hideg-meleg kísérő falatokat, vadételeket és a helyi konyha ínyencségeit ajánlják. Hangosító- és prezentációs berendezések meglétének köszönhetően panziójuk konferenciák, családi események és számos egyéb rendezvény lebonyolítására is alkalmas. A két illetve háromágyas szobák mindegyike légkondicionált és külön fürdőszobával, Tv-vel valamint Internet hozzáféréssel rendelkeznek. Pincészetük célja, hogy kiváló minőségű borainkkal a magyarországi és európai fogyasztók igényeit egyaránt kielégítsük. Minden bizonnyal Ön is megtalálja nálunk kedvenc nedűjét, amikor meglátogat bennünket Mecseknádasdon a Rejtőzködő Borfaluban!

Beszélt nyelvek: német