Wekler Családi Pincészet

A Wekler Családi Pincészet Mecseknádasdon, Baranya megye keleti részén, a Kelet- Mecsek Tájvédelmi Körzet területén található. Pincéjük kőfalai között már több mint százötven éve űzik a hagyományos borkészítés mesterségét. Az idők próbáját kiállt építmények továbbfejlesztésével 2006-ban alakították ki családi pincészetüket, amelyben a hagyományos fahordós érlelést a modernkor irányítható erjesztési technológiáival ötvözve hódolnak a borászat szenvedélyének.

Szeretettel várják Önt és kedves családját borospincéjük fölött elhelyezkedő vendégházukban! Az új panziójuk földszintjén 60 fős kóstoló- és konferenciaterem, az emeleten két és háromágyas szobák várják az idelátogatókat. A vendégeik, a rusztikus berendezésű hallban, a cserépkályha otthonos melege mellett kóstolhatják boraikat. Borkóstolóikhoz hideg-meleg kísérő falatokat, vadételeket és a helyi konyha ínyencségeit ajánlják. Hangosító- és prezentációs berendezések meglétének köszönhetően panziójuk konferenciák, családi események és számos egyéb rendezvény lebonyolítására is alkalmas. A két illetve háromágyas szobák mindegyike légkondicionált és külön fürdőszobával, Tv-vel valamint Internet hozzáféréssel rendelkeznek.

A pincészetük célja, hogy kiváló minőségű borainkkal a magyarországi és európai fogyasztók igényeit egyaránt kielégítsük. Minden bizonnyal Ön is megtalálja nálunk kedvenc nedűjét, amikor meglátogat bennünket Mecseknádasdon a Rejtőzködő Borfaluban!

Beszélt nyelvek: német

 

Kapcsolattartó: Németh Györgyi
Cím: Mecseknádasd, Liszt Ferenc u. 22/a
Telefon: +36 30 409 5533
E-mail: info@weklerpince.hu
Weboldal: www.wekler.com
Nyitva tartás: Egész évben