nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Natúra Orfű − Kényelmes szobák és apartmanok, hangulatos panzió Orfűn

Kapcsolattartó: Gonda Ágnes
Cím: 7677 Orfű, Petőfi S. u. 3.
Telefon: +36 30 349 6079
E-mail: info@naturaorfu.hu
Weboldal: www.naturaorfu.hu
Nyitva tartás: Egész évben

Erdőkkel, dombokkal körülölelt tavak, a közelben egy nagy múlttal rendelkező város, felújított kényelmes szobák és apartmanok, környezettudatos, gyermek- és állatbarát panzió: ezt ajánljuk Önnek, hogy a nálunk töltött idő emlékezetes legyen!

A Natúra Panzió és Apartmanház Orfűn, Pécstől 20 km-re a festői szépségű mecseki völgyben található. Az orfűi tavakat körülölelő dombok ideális terepet biztosítanak a nyaraláshoz, mind az aktív, mind a passzív pihenéshez.

A pihenni vágyókat kényelmes szobákkal és számos programmal várjuk orfűi panziónkban. A helyi védettséget élvező épületegyüttesben található panzió összesen 46 személy számára tud szállást biztosítani a pótágyakkal együtt.

Bisztrónkban éttermi szolgáltatást alakítottunk ki, helyi termékekre alapozva egyedi gasztronómiai kínálattal várjuk vendégeinket.

Orfűi panziónk családias hangulatú, ideális állatbarátok és kisgyermekes családok számára. Vendégeink nyuszikkal, kutyákkal, kecskékkel, juhokkal és lovakkal ismerkedhetnek, de a házi kedvencét sem kell otthon hagynia!

Szeretettel várjuk kedves látogatóinkat!

Bízunk abban, hogy a Natúra Panzió és Aparatmanház vendégeként kellemes élményekkel és emlékekkel gazdagodnak orfűi tartózkodásuk során!

Korábban Tekeresi Lovaspanzióként ismerhették panziónkat. 2019-ben nevet és arculatot váltottunk. Felújítottuk és átalakítottuk az épületeket, a szobákat és az apartmanokat, saját napelem rendszert építettünk ki.

Panziónk wellness részleggel (finn szauna, infrakabin) és kardio gépekkel bővült. Panziónkban lehetőség van gyógytorna, manuálterápia és masszázs igénybe vételére. Csoportos érdeklődés esetén (min. 6 fő) meditációs jóga és dinamikus jóga szolgáltatást is nyújtunk.

Rendezvénytermünk kisebb létszámú képzések, workshopok, illetve családi, baráti vagy céges rendezvények ideális helyszíne.