Natúra Panzió és Apartmanház

Kényelmes szobák és apartmanok, hangulatos panzió Orfűn. Erdőkkel, dombokkal körülölelt tavak, színes programkínálat. Látogasson el a kedvelt és sokoldalú üdülőhelyre, Orfűre! Panziónk és apartmanházunk Orfű egyik legszebb részén, Tekeresen található, a nagy tóhoz és a szabadstrandhoz közel. A helyi védettséget élvező épületegyüttesben található panzió összesen 46 fő számára tud kényelmes szállást biztosítani a pótágyakkal együtt.

Az orfűi panziónk családias hangulatú, ideális állatbarátok és kisgyermekes családok számára. Vendégeink nyuszikkal, kutyákkal, kecskékkel, juhokkal és lovakkal ismerkedhetnek, de a házi kedvencét sem kell otthon hagynia! Korábban Tekeresi Lovaspanzióként ismerhették panziónkat. 2019-ben nevet és arculatot váltottunk. Felújítottuk és átalakítottuk az épületeket, a szobákat és az apartmanokat, saját napelem rendszert építettünk ki. Panziónk wellness részleggel (finn szauna, infrakabin) és kardio gépekkel bővült. Panziónkban lehetőség van gyógytorna, manuálterápia és masszázs igénybe vételére.

Csoportos érdeklődés esetén (min. 6 fő) meditációs jóga és dinamikus jóga szolgáltatást is nyújtunk. Rendezvénytermünk kisebb létszámú képzések, workshopok, illetve családi, baráti vagy céges rendezvények ideális helyszíne.

Bízunk abban, hogy a Natúra Padnzió és Aparatmanház vendégeként kellemes élményekkel és emlékekkel gazdagodnak orfűi tartózkodásuk során! Szeretettel várjuk kedves látogatóinkat!

Kapcsolattartó: Gonda Ágnes
Cím: 7677 Orfű, Petőfi S. u. 3.
Telefon: +36 30 349 6079
E-mail: info@naturaorfu.hu
Weboldal: www.naturaorfu.hu
Nyitva tartás: Egész évben