nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Hetényi János Pincészete, Rendezvényház

Kapcsolattartó: Hetényi Emese
Cím: Mecseknádasd, Rékavölgyi u. 17.
Telefon: 06-20-222-84-81
E-mail: info@hetenyipince.hu
Weboldal: www.hetenyipince.hu
Nyitva tartás: Egész évben

A Hetényi János Pincészet 40 hektárnyi szőlőterülete a Szekszárdi borvidékhez tartozó Decsi-hegyen és Alsónánai Kürtöshegyen terül el.

A Hetényi János Pincészet rendezvényháza és pincéje ápolt természeti környezetben, a Kelet-Mecseki Tájvédelmi Körzet határán áll, Mecseknádasdon. A gyönyörű falusi környezet ideálissá teszi a házat egy nyugodt hét, vagy hétvége eltöltésére. Négy napraforgós apartmanjaik és vendégházuk, teljesen felszerelve várják a kikapcsolódásra vágyókat. Bográcsozó hely, kiránduló útvonalak, kerékpár-bérlés, íjászat, darts, asztalitenisz, street-ball, horgászat várja az érdeklődőket. A közelben lovaglásra is lehetőség nyílik. Egyéb lehetőségek: a borkóstolásra, borelemzésre, a szőlő- és bor előállítás történetének megismerésére vágyókat, csoportos bejelentkezés alapján fogadják, igény szerint hideg/meleg vacsorával, zenével. A fogadott csoportok minimális létszáma kb. 15 fő. Minőségi boraikból termelői áron vásárolhat a pincében. A nemrég elkészült Kilátó Pincéből csodás kilátás nyílik a Keleti- Mecsek lankáira, melyet évjáratos borok kóstolása közben is élvezhet.

Beszélt nyelvek: német, angol