Hetényi Családi Pincészet és Birtok

A Hetényi Családi Pincészet 40 hektárnyi szőlőterülete a Szekszárdi borvidékhez tartozó Decsi-hegyen és Alsónánai Kürtöshegyen terül el; míg a szőlőfeldolgozás, a palackozás, illetve az apartmanház a Mecsek lábánál, Mecseknádasdon található. Az apartmanház és a hozzá tartozó rendezvényház és pince ápolt természeti környezetben, a Kelet-Mecseki Tájvédelmi Körzet határán fekszik. A gyönyörű falusi környezet ideálissá teszi a házat egy nyugodt hét, vagy hétvége eltöltésére.

Hogy kik is vagyunk mi?

Első sorban egy nagy család: A Hetényi család ifjú sarjaiként, büszkén viseljük a 6. generációs címet.  Megújult arculatunkban szereplő hatszög pecsét is a következő generációra és a sokszínűségünkre utal. Igazi csapatként dolgozunk együtt a családdal és szövetségeseinkkel, azaz munkatársainkkal. Szenvedélyünk a bor, mely mellett vendéglátással és rendezvények szervezésével is foglalkozunk, hogy vendéglátó épületünk helyszínét, Mecseknádasdot minél sokszínűbben tudjuk megmutatni az embereknek.

A családi vállalkozásunk 1992-ben alapult, melyet szüleink álmodtak meg és építették fel. Továbbra is Édesapánk, Hetényi János a borász, akinek segítő jobb keze az egyik veje, Csaba. A vendéglátásban, rendezvény szervezésben Emese tevékenykedik. Az édesanyánk a tökéletes háttér megteremtő, aki nélkül a mindennapi teendőket valószínűleg nem is tudnánk elvégezni. Ő a családunk építésze, a kitaláló és megvalósító, valamint felvigyázó, aki az unokákra felügyelve segíti a mindennapok gördülékenységét. A designt és az innovációkat Panna álmodja meg, férje pedig a tökéletes támasz, aki saját munkája mellett, az ő munkáját is segíti!

Beszélt nyelvek: német, angol

Kapcsolattartó: Hetényi Emese
Cím: Mecseknádasd, Rékavölgyi u. 17.
Telefon: +36 20 222 8481
E-mail: info@hetenyipince.hu
Weboldal: www.hetenyipince.hu
Nyitva tartás: Borvásárlás: H-Cs: 08:00-16:30; Pé: 08:00-18:00; Szo: 10:00-18:00 Minden egyéb szolgáltatásra (kóstolás, étkezés) előzetes bejelentkezés szükséges.