nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Corso Hotel Pécs****

Kapcsolattartó: Sokácz Orsolya
Cím: Pécs, Koller utca 8.
Telefon: 06-72-421-900
E-mail: reception@corsohotel.hu
Weboldal: www.corsohotel.hu
Nyitva tartás: Egész évben

A pécsi szállodák sorában, az új, keleti kulturális városközpont szívében nyitotta meg kapuit a Corso Hotel Pécs**** 2010 májusában, mint a város legújabb és legmodernebb, négycsillagos szállodája.

A pécsi szálloda kivételes adottságait belsőépítészeti kialakításában is felhasználták: az épület külső és belső megjelenésében is hangsúlyt kapott a Zsolnay kerámia. A hotelben három különböző stílusú – Mediterrán, Classic, Trend-, 81 db, otthonos, nagy méretű, nem dohányzó szoba garantálja a kényelmes pihenést.

Üzleti utazók részére tökéletes választás a hotel, a városban egyedülállóan komplex szolgáltatások, a szálloda teljes területén ingyenesen használható WIFI, és Business Center biztosítják a munkához és pihenéshez egyaránt a kényelmet. Konferenciák és egyéb típusú céges összejövetelek számára modern kialakítású és technikailag széleskörűen felszerelt, szekcionálható konferenciatermek állnak rendelkezésre, maximum 200 fős rendezvények számára.

A szálloda á’la carte étterme mindennapi, és eseményekhez kötött étkezések színvonalas és hangulatos helyszínét kínálja.

” Harmónia és elegancia, kényelem és az otthon hangulata.”

Beszélt nyelvek: angol, német