Bagoly Gasztrokult Élménytér

A Bagoly Gasztrokult Élménytér számunkra a klasszikus vendéglátás mellett a családias, valódi élményeket, közvetlen kapcsolatokat és gasztrokulturális programokat jelenti. A víziónk, hogy családi vállalkozásként, a helyi értékekre építve, a régió meghatározó vendéglátóipari és turisztikai vállalkozásává fejlődjünk 2030-ig. Hozzánk érkezve nem „csupán” jót ehetsz és ihatsz, de részt is vehetsz a különböző termékek elkészítésében, részese lehetsz a működésünknek, legyen szó ételkészítésről, sörfőzésről, kenyérkészítésről vagy réteshúzásról, esetleg valamilyen művészeti vagy kulturális programról.

A magyar és a sváb konyhára jellemző étel kínálattal, a csárdákra jellemző, nagy adagokkal és kiváló hangulattal várunk. Szerdától vasárnapig élő zene hallható, ami még kellemesebbé teszi a nálunk eltöltött időt. A csárda több különböző helységgel, összesen 150 fő befogadására alkalmas, a fűthető teraszon pedig 260 fő vendéglátása lehetséges. A klasszikus éttermi szolgáltatás mellett a meghitt, kisebb családi és céges rendezvényektől, a nagylétszámú lakodalmakig és céges programokig minden egyedi rendezvény igényre ajánljuk magunkat.

A Bagoly Gasztrokult Élménytér (korábban Bagoly Csárda és Panzió) több, mint 30 éves működése alatt Mecseknádasd és a régió meghatározó vendéglátóhelyévé vált. A hagyományokat és az értékeket szem előtt tartva, a 2020-as évben felújításra került az étterem és a panzió, 2021-ben az élménytér része lett a Karl Mikro-Sörfőzde és elkezdtük a Bagoly pékség bevezetését is. A folyamatos megújulást és a fejlesztéseket, a napi működtetést a Karl család, mint tulajdonosok végzik. A Mecsek és benne Mecseknádasd, gyönyörű hely. Az emberek nyitottak és vendégszeretők. A Bagoly Gasztrokult Élménytér mellett keresd fel a környék látnivalóit is! Ebben is szívesen segítünk

Beszélt nyelvek: angol, német

Kapcsolattartó: Karl Nikolett
Cím: 7695 Mecseknádad, hrsz. 277.
Telefon: +36 72 463 013; +36 70 631 0700
E-mail: uzletvezeto@karlbeer.com
Weboldal: www.bagolyelmenyter.hu
Nyitva tartás: H-V 11:00-21:00