A harmadik állomással folytatódik a Szabó Zoli-féle tematikus borkóstoló-sorozat. A soros „vendég” ezúttal a cirfandli lesz; egy olyan fajtát mutatunk be, amely gyakorlatilag összenőtt a Pécsi Borvidékkel, Szlovénián és Ausztrián kívül máshol nem is nagyon találkozhatunk vele a világban. Talán emiatt is, sokkal nagyobb figyelmet érdemelne a fajta, hiszen igazi identitást adhatna régiónknak a borvilágban.

Most összegyűjtöttük a cirfandlikat összesen hét termelőtől; tíz borral és egy meglepetés-vendéggel várjuk Önöket a Kalamárisba, ezúttal rendhagyó módon nem csütörtökön, hanem pénteken.

Vacsora ajánlatunk:(kizárólag ELŐZETES rendelés alapján) Barackkal töltött libamell pecsenyelével, párolt káposztával, petrezselymes burgonyával

Desszert ajánlatunk: (kizárólag ELŐZETES rendelés alapján) Túrós rétes birsalma mártással

Helyszín: Kalamáris Borbisztró és Vinotéka – 7623 Pécs, Rákóczi út 30.

Időpont: 2014. április 4. péntek 18:00 órától

Borkóstoló díja: 2200 Ft/fő

Borkóstoló + vacsora: 3500 Ft/fő

Borkóstoló + vacsora + desszert: 4000Ft/fő

 cirfi_cover

Tervezett tételek:

Radó Cirfandli 2013 – hordóminta
Szabó Z. Cirfandli 2013 – száraz
Lisicza Cirfandli 2012 – száraz
Radó Cirfandli 2012 – száraz
Szabó Z. Cirfandli 2013 – „válogatás” – félszáraz
Eberhardt Cirfandli 2012 – félszáraz
Matias Cirfandli 2011 – félszáraz
Radó Cirfandli 2011 – félédes
Planina Cirfandli 2011 – édes
Hárs Cirfandli 2008 – édes