Június első napsütéses szombatján került megrendezésre az I. Orfűi Kézműves és Helyi Termék Piac, az orfűi CampInvest Kft. fejlesztésében megújult, Panoráma Kemping előtti területen.

 

Az árnyat adó, közel fél évszázados platán fák alatt kialakításra került egy többek között helyi termék piac tartására is alkalmas rendezvénytér. Az esztétikus, természet közeli környezet elnyerte jelenlévők tetszését.  Már az első piaci esemény teltházas volt, betelt minden árusítóhely, összesen 16 árus kínálta termékeit. Válogatni lehetett különböző kézműves termékek közül, mint a fafaragások, horgolások, szappanok és kerámiák. De nemcsak szemet gyönyörködtető áruk voltak, hanem az ízlelőbimbónkat tesztelő finomságok is, mint a borok, sajtok és mézek.

 

Az érdeklődőkből, vásárlásokból sem volt hiány, hiszen egy olyan hétvégi kikapcsolódás, ahonnan mindenki elégedetten távozik. Egy többgenerációs nyári esemény, ahol a család minden tagja talál magának izgalmas és érdekes programot.

 

A szervezők szeretnének hagyományt teremteni, ezért a nyári hónapok első szombatján, így július 06-án és augusztus 03-án is ismét megrendezik a helyi termék piacot.

II.helyi_termek_piac

 

Remélik, hogy a kezdeti sikerek, nem hagynak alább, hanem hasonlóképpen vagy még eredményesebben folytatódnak.

 

Tervezett Kézműves és Helyi Termék Piaci rendezvényeink:

Július 06., szombat                9:00-14:00 óráig
Helyszín:
Panoráma Camping, Dollár u. 1

Augusztus 03., szombat       9:00-14:00 óráig              
Helyszín: Panoráma Camping, Dollár u. 1
Az Orfűi Fürdőfesztivál és a Volkswagen gépkocsi tulajdonosok találkozójának kitérő rendezvénye.

Október 05-06. , szombat-vasárnap               9:00-14:00 óráig
Helyszín: Orfűi Tekeresi Lovaspanzió, Petőfi u. 3.
Az Orfűi Tökös napok kísérő rendezvénye.

Keresd Őket a Facebookon is!

IMG_0364

IMG_0373

IMG_0411

IMG_0444

IMG_0449