nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Mecseknádasdi Bor-Barangoló 2022

A Mecseknádasd Open Nkft. és a Mecseknádasdi Szőlő- és Bortermelők Egyesülete és a Pécs Mecseki Borút Egyesület bemutatja:
Mecseknádasdi Bor-Barangoló 2022-ben is, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt! 


Időpont: 2022. 09. 17.
Helyszín: Trieb-pincesor | Schlawaker Grund | Czehmanns Grund | Hetényi Családi Pincészet és Birtok


Több, mint pincejárás! Hogy miért? 
Egyrészt, a mecseknádasdi Bor-Barangoló során lehetőség nyílik nem csak egy, hanem négy pincesor meglátogatására és a nyitott pincékben kínált borok kóstolására is. Mindeközben kirándulhatsz, barangolhatsz a pincesorok között, élvezve a Puszta-tető nyújtotta gyönyörű kilátást.

Másrészt, a rendezvény érdekessége, hogy a borkedvelők számára szakmai idegenvezetést is biztosítunk a pincejáráshoz. Díjnyertes helyi borászaink segítenek eligazodni a borkóstolás rejtelmeiben, ahogy a pincesorokon is! Így lehetőség nyílik beszélgetni a mecseknádasdi borokról, a szüretről, vagy a falu látnivalóiról is. Illetve garantáljuk, hogy velük biztosan nem fog eltévedni senki sem. Természetesen, bárki egyénileg is végigjárhatja a távot, amihez ingyenes bortérképet biztosítunk.

Végezetül, a barangolásban elfáradt borkedvelőknek és minden kedves érdeklődő számára is vacsorázási lehetőséget biztosítunk, mely mellé kellemes kis zenét is kínálunk. Az esti vacsora során pedig idén egy echte holland zenekar szórakoztatja a látogatókat, akik magyar és román nótákat adnak elő. A humor kedvelőit pedig a TV-ből is ismert Showder klub sztárja, Badár Sándor önálló műsora várja a Hetényi Családi Pincészet és Birtok borkápolnájában.