A Mecseknádasd Open Nkft. és a Mecseknádasdi Szőlő- és Bortermelők Egyesülete és a Pécs Mecseki Borút Egyesület bemutatja: Mecseknádasdi Bor-Barangoló 2022-ben is, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt! 

 

Időpont: 2022. 09. 17.

Helyszín: Trieb-pincesor | Schlawaker Grund | Czehmanns Grund | Hetényi Családi Pincészet és Birtok

 

Több, mint pincejárás! Hogy miért? 

Egyrészt, a mecseknádasdi Bor-Barangoló során lehetőség nyílik nem csak egy, hanem négy pincesor meglátogatására és a nyitott pincékben kínált borok kóstolására is. Mindeközben kirándulhatsz, barangolhatsz a pincesorok között, élvezve a Puszta-tető nyújtotta gyönyörű kilátást.

 

Másrészt, a rendezvény érdekessége, hogy a borkedvelők számára szakmai idegenvezetést is biztosítunk a pincejáráshoz. Díjnyertes helyi borászaink segítenek eligazodni a borkóstolás rejtelmeiben, ahogy a pincesorokon is! Így lehetőség nyílik beszélgetni a mecseknádasdi borokról, a szüretről, vagy a falu látnivalóiról is. Illetve garantáljuk, hogy velük biztosan nem fog eltévedni senki sem. Természetesen, bárki egyénileg is végigjárhatja a távot, amihez ingyenes bortérképet biztosítunk.

 

Végezetül, a barangolásban elfáradt borkedvelőknek és minden kedves érdeklődő számára is vacsorázási lehetőséget biztosítunk, mely mellé kellemes kis zenét is kínálunk. Az esti vacsora során pedig idén egy echte holland zenekar szórakoztatja a látogatókat, akik magyar és román nótákat adnak elő. A humor kedvelőit pedig a TV-ből is ismert Showder klub sztárja, Badár Sándor önálló műsora várja a Hetényi Családi Pincészet és Birtok borkápolnájában.