nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Mecseknádasdi Bor-Barangoló 2019

Mecseknádasdi Bor-Barangoló 2019

Borkóstolóval, pincejárással, helyi ételekkel és kulturális programokkal várja a borkedvelő közönséget Mecseknádasd, a rejtőzködő borfalu szeptember 21-én szombaton.

A Pécs-Mecseki Borút Egyesület és Mecseknádasd Önkormányzata közös szervezésében elsőként kerül megrendezésre a Bor-Barangoló rendezvény. A történelmi pincesorokon kinyitnak a pincék, ahol mindenki megkóstolhatja a mecseknádasdi kiváló borokat. Továbbá az érdeklődőket várja a két nagy családi borászat is, a Wekler Családi Pincészet, illetve a Hetényi Családi Pincészet és Birtok.

A boros gazdák, illetve a meghívott borlovagok édes és sós finomságokkal is várják a látogatókat napközben. Este pedig helyi alapanyagokból készült vacsora, sváb és jazz zene szórakoztatja majd a községet a Pécs-Mecseki Borúthoz tartozó Lovagpincénél, illetve a Hetényi Családi Pincészet és Birtoknál.

Eközben megtekinthető lesz a Német Nemzetiségi Tájház, ahol Gradwohl Zsolt fazekas bemutatóval és vásárlási lehetőséggel is várja az érdeklődőket. Látogatható lesz Dechandt Antal díjnyertes faszobrász kiállítása és műhelye is a Mesterségek Házánál. A falu főutcáján pedig lovas taxi közlekedik majd egész nap.

További információ és előzetes jelentkezés: https://borbarangolo2019.ticketninja.io/