Mecseknádasdi Bor-Barangoló 2019

Borkóstolóval, pincejárással, helyi ételekkel és kulturális programokkal várja a borkedvelő közönséget Mecseknádasd, a rejtőzködő borfalu szeptember 21-én szombaton.

A Pécs-Mecseki Borút Egyesület és Mecseknádasd Önkormányzata közös szervezésében elsőként kerül megrendezésre a Bor-Barangoló rendezvény. A történelmi pincesorokon kinyitnak a pincék, ahol mindenki megkóstolhatja a mecseknádasdi kiváló borokat. Továbbá az érdeklődőket várja a két nagy családi borászat is, a Wekler Családi Pincészet, illetve a Hetényi Családi Pincészet és Birtok.

A boros gazdák, illetve a meghívott borlovagok édes és sós finomságokkal is várják a látogatókat napközben. Este pedig helyi alapanyagokból készült vacsora, sváb és jazz zene szórakoztatja majd a községet a Pécs-Mecseki Borúthoz tartozó Lovagpincénél, illetve a Hetényi Családi Pincészet és Birtoknál.

Eközben megtekinthető lesz a Német Nemzetiségi Tájház, ahol Gradwohl Zsolt fazekas bemutatóval és vásárlási lehetőséggel is várja az érdeklődőket. Látogatható lesz Dechandt Antal díjnyertes faszobrász kiállítása és műhelye is a Mesterségek Házánál. A falu főutcáján pedig lovas taxi közlekedik majd egész nap.

További információ és előzetes jelentkezés: https://borbarangolo2019.ticketninja.io/