nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Luca-napi Borverseny – felhívás

Kedves Bortermelő!

Az idei évben is a Pécs-Mecseki Borút Egyesülettel közösen rendezi meg a Pécsi Kulturális Központ a 2019. december 12-13 között sorra kerülő Luca-napi Borverseny programsorozatához kötődő “Új borok mustráját” 2019. december 12-én.

A verseny eredményhirdetését és a nyilvános borbírálatot 2019.12.13-án pénteken 18 órakor tartjuk. A nyertes borokat az est résztvevői egy borkóstoló keretén belül kóstolhatják meg, miközben színes műsorral szórakoztatjuk Önöket.

Helyszín: Pécsi Kulturális Központ (7633 Pécs, Dr. Veress Endre u. 6.) színházterme. A bírálatot minden résztvevő írásban is megkapja.

A zsűri tagjai: Csepeli Zoltánné kertészmérnök, borászati szakértő, illetve a Pécs-Mecseki Borút Egyesület által delegált további borszakértők.

A versenyen az alábbi kategóriákban hirdetünk eredményt:

–        legjobb fehérbor

–        legjobb vörösbor

–        legjobb rosé

A kategóriák győzteseit a Pécsi Agroker Kft. által felajánlott értékes díjakkal jutalmazzuk. A mustra abszolút legjobb bora elnyeri a „LUCA VÉRE 2019”címet.

Nevezési feltételek:

A versenyre kizárólag idei szüretelésű borokkal lehet nevezni. A nevezési díj az első bornál 500,-Ft, a további boroknál 300,-Ft/bor. A versenyre fajtánként 4 palack bort kérünk, melyeket december 5-10-ig (munkanapokon) 8-16 óráig lehet leadni a Pécsi Kulturális Központban.

További felvilágosítás Horzsa Gábortól az alábbi telefonszámon kérhető: 72/253-477

A mellékelt jelentkezési lapot kérjük kitöltve, a horzsa.gabor@pecsikult.hu email címre szkennelve megküldeni szíveskedjen, vagy a borokkal együtt átadni.