nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Pécs-Mecseki Borút a Kamarai Kerti Partin

A gazdaság és a kultúra találkozása jegyében a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. ismét Kerti Partit szervezett.

Az eseményen a baranyai gazdasági és kulturális élet szereplői vettek részt. Az este során a több mint 200 vendéget először a Lakner Tamás által vezetett Bartók Béla Férfikar Esszencia kórusa szórakoztatta, majd a Pécsi Tudományegyetem Táncegyüttese tartott rock and roll bemutatót. És akiknek megjött a kedve a tánchoz, a 45’AFTER Band és a Retro Jam Band zenekarokkal folytathatta.

A résztvevők megismerkedhettek a Boltok utcájának kínálatával és megtekinthettek az Önindító program vállalkozóinak termékeit.

A Leonardo, a reneszánsz zseni című kiállítás a Kerti Partira is kitelepült. A fotófalnál bárki készíthetett egy portrét, és így lehetett a Vitruvius-tanulmányán arca.

Az ételről és italról a Teleky Catering, a Pécs-Mecseki Borút, a Pécsi Sörfőzde Zrt. valamint a Tettye Forrásház Zrt. gondoskodott kiváló minőségben.