Tisztelt Tagság!

Az idei évben is a Pécs-Mecseki Borút Közhasznú Egyesülettel közösen rendezi meg a Pécsi Kulturális Központ a 2016. december 12-13 között sorra kerülő “Luca-napi vigasságok” programsorozatához kötődő “Új borok mustráját” 2016. december 12-én.

A verseny eredményhirdetését és a nyilvános borbírálatot 2016.12.13-én kedden 18 órakor tartjuk. A nyertes borokat az est résztvevői egy borkóstoló keretén belül megkóstolhatják, miközben színes műsorral szórakoztatjuk Önöket.

 

Helyszín: Pécsi Kulturális Központ (7633 Pécs , Dr. Veress Endre u. 6. volt Szivárvány Gyermekház )  színházterme. A bírálatot minden résztvevő írásban is megkapja.

 

A zsűri tagjai: Csepeli Zoltánné borászati szakértő, Győrffy Zoltán (Pécsi Borozó főszerkesztője, borszakíró), illetve a Pécs-Mecseki Borút által delegált további borszakértők

 

A versenyen az alábbi kategóriákban hirdetünk eredményt:

–        legjobb fehérbor

–        legjobb vörösbor

–        legjobb rosé.

 

A kategóriák győzteseit a Pécsi Agroker Kft. által felajánlott értékes díjakkal jutalmazzuk. A mustra abszolút legjobb bora elnyeri a LUCA VÉREcímet.

 

Nevezési feltételek:

 

A versenyre kizárólag idei szüretelésű borokkal lehet nevezni. A nevezési díj az első bornál 500,-Ft, a további boroknál 300,-Ft/bor. A versenyre fajtánként 3 palack bort kérünk, melyeket december 5-9-ig 8-16 óráig lehet leadni a Pécsi Kulturális Központban.

 

További felvilágosítás a kolléganőtől az alábbi telefonszámokon kérhető: 72/253-477, vagy 06-30/515-0387

 

A mellékelt jelentkezési lapot kérem kitöltve, az maria.kovesi@pecsikult.hu emailcímre szkennelve megküldeni szíveskedjen.

 

JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTÉSE