nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Családias, barátságos hangulat a II. Orfűi Helyi Termék és Kézműves Piacon!

Az orfűi CampInvest Kft. szervezésében sikeresen lezajlott a II. Orfűi Helyi Termék és Kézműves Piac, a Panoráma Kemping előtti területen. A családias hangulatú, barátságos rendezvény az a hely, ahol az igényes, nagy kreativitást és hozzáadott értéket képviselő baranyai helyi termékek előállítói találkozhatnak a potenciális vevőkkel.

IMG_1161

 

A piac kínálata folyamatosan bővül, immár huszonegy termelő jelent meg. A zöldtermékek mellett hangsúlyt kaptak a kézzel készített, de különböző anyagok felhasználásával készült ékszerek is, mint a gyurma, a bőr vagy a nemesfém.

 

Finomságokban sem volt hiány, hiszen a mézeken, az olykor egyedi ízű szörpökön és lekvárokon kívül a gyerekek egyik kedvence, mézeskalács is kapható volt. A sok édesség után, ha valaki sós finomságra vágyott, az megkóstolhatta a helyben sütött magyaros langallót is.

IMG_1153

 

Zenéről a HangaBanda akusztikus népzenei együttes gondoskodott, a jó kedvről pedig Fülöp Gyula gyerekbűvész, aki teljesen ámulatba ejtette és elvarázsolta a gyerekeket.

 

A szervezők sok szeretettel várnak minden kedves családot, érdeklődőt, vásárlót és termelőt a következő Orfűi Helyi Termék és Kézműves Piacokra augusztusban és októberben is.

 

III. Orfűi Helyi Termék és Kézműves Piac

Augusztus 03., szombat                   10:00-18:00 óráig
Helyszín: Panoráma Camping, Dollár u. 1
Az Orfűi Fürdőfesztivál és a Volkswagen gépkocsi tulajdonosok találkozójának kísérő rendezvénye.

 

  1. I.     Horvát-Magyar Helyi Termék Fesztivál          

Augusztus 18., vasárnap                 10:00-18:00 óráig

Helyszín: Panoráma Camping, Dollár u. 1.

 

IV. Orfűi Helyi Termék és Kézműves Piac

Október 05-06., szombat-vasárnap                 10:00-17:00 óráig
Helyszín:         Szombat – Orfűi Tekeresi Lovaspanzió, Petőfi u. 3.

Vasárnap  – Orfű, Kistó Étterem

Az Orfűi Tökös napok kísérő rendezvénye.

Bővebb információért kattintson a honlapunkra vagy lájkolja a Facebook oldalunkat!