nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Borturizmus és borgasztronómiai szakirányú továbbképzés Szekszárdon

Tisztelettel felhívjuk figyelmüket, hogy a Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Kara 2013 őszén borturizmus és borgasztronómia szakirányú továbbképzést indít Szekszárdon. A képzés bármilyen legalább alapképzésben szerzett oklevéllel rendelkezők számára igénybe vehető.

 PTE_cimer_kicsi_4

Forrás: www.pte.hu

A képzés három féléven keresztül, levelezős munkarendben, önköltséges finanszírozási formában történik. A képzés végén borturizmus és borgasztronómia szaktanácsadói végzettség szerezhető. A költségtérítés összege 115 ezer forint/félév.

A képzés célja: a hallgatók elsajátítsák azokat az ismeretanyagokat, készségeket, magatartásformákat, amelyek szükségesek a borturizmusban és borgasztronómiában végzett eredményes tevékenységhez. A szakirányú továbbképzés betekintést nyújt a turizmus alapjaiba, a hazai és európai bortermelés természeti, gazdasági, piaci sajátosságaiba. A képzés során a hallgatók megismerhetik a vidéki, agro- és borturizmus komplex rendszerét, annak társadalmi, gazdasági jelentőségét, a borturizmus és a bormarketing kapcsolódási pontjait. Speciális ismereteket szereznek a bor gyakorlati kóstolása, felszolgálása és gasztronómiai felhasználása terén. A hallgatóknak meg kell szerezniük a pályázati rendszerben való eligazodáshoz, a menedzsment feladatok ellátásához szükséges komplex látásmódot, problémamegoldó és kommunikációs készséget.

borsajt

 

A képzésre való jelentkezés határideje: 2013. augusztus 21.

További részletek megtalálhatóak az alábbi címen:

http://igyk.pte.hu/files/tiny_mce/File/felvetelizoknek/tovabbkepzesek2013/borturizmus%20es%20borgasztronomia.pdf