A színvonalas borkóstolókkal továbbra is lehet számolni, ha a Kalamárisról van szó, a tavalyi év bortermelője után, a tavalyi év pincészete is bemutatkozik nálunk, finom borokkal, egészen pontosan egy tucattal jelentkezünk, amelyeket ízletesen elkészített vaddisznó-pörkölttel öblítünk le. Jó programnak ígérkezik Koch Csaba vacsoraestje, péntek 13-a ezúttal bizonyosan szerencsét fog hozni!
Időpont: 2015. március 14. szombat 18 óra
Helyszín: Kalamáris Borbisztró és Vinotéka-7623 Pécs, Rákóczi út 30.
Tervezett borsor:
Koch Minőségi Kékfrankos Rozé 2014
Koch Prémium Irsai Olivér 2014
Koch Prémium Cserszegi Fűszeres 2014
Koch Kései Chardonnay 2013
VinArt Portugieser 2013
Koch Prémium Kadarka 2013
Koch Prémium Kékfrankos 2012
Koch Prémium Merlot 2011
Koch Prémium Cabernet Franc 2011
Koch Prémium Cabernet Sauvignon Barrique 2011
VinArt Cabernet Sauvignon Prémium 2011
Koch Snow Wine Chardonnay 2013
Borkóstoló: 2.500 Ft/fő
Vacsora: Vaddisznó pörkölt Koch Csaba-módra,
pörcös sztrapacskával
Vacsora: 1.500 Ft/fő
Jelentkezés:kalamarispecs@gmail.com ; 72/312-573
vagy Facebook-üzenet formájában