nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Az I. Zrínyi Fesztivál szigetvári programja

A Szigetvári Vár kertjében 2016. június 4-én, szombaton szeretettel várják a családokat a “Zrínyi Miklós – 1566 Emlékév” keretén belül megrendezésre kerülő  I. Zrínyi Fesztiválon!

A gyerekeknek a bűvész- és bábelőadás nyújt vidám pillanatokat, de leülhetnek Zrínyi témájú színezőlapokat színezni, ügyeskedhetnek a kézműves asztalnál, vagy vitézkedhetnek a Szigetvári Vitézek segítségével. Kicsik és nagyok tesztelhetik tudásukat a Szigetvár totón, a helyi termék szerelmesei pedig Szigetvárról és Szigetvár környékéről érkező árusok szortimentjéből válogathatnak.

Nincs fesztivál zene nélkül! Napközben a Zrínyi rock musical dalaiból hallhatnak egy válogatást a kedves vendégek, majd fellép a Szigetvár Ifjúsági Fúvószenekar. Este a nagy népszerűségnek örvendő Anna and the Barbies mozgatja meg a lelkes közönséget.

A programok ingyenesen látogathatók!

pklakát_01