Kedves Látogató!

Ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani a Kalamáris Vendéglő néhány programját, melyet az alábbiakban olvashat:

 

 

 

SÜTŐTÖK HÉT A KALAMÁRISBAN

november 25-december 1-ig
Borkorcsolya: Tökmagolaj kenyérszeletekkel … 400,-
Menü:
– Sült sütőtök krém bacon csipsszel … 600,-
– Sütőtök leves tökmagos tejszínhabbal, diós kenyérrel … 400,-
– Tökmagolajon sült mézes csirkemell sonkás tökkel töltött pulykamellel, libamáj szószban, pirított tökös jázmin rizzsel, zöld fűszeres polentával … 2.000,-
– Sütőtökös flan, almás-tökös túrós pite birsalma mártással … 700,-
Aki bírja a tököt: 4 fogás együtt … 3.200,-
CSAK BEJELENTKEZÉS ALAPJÁN!

Asztalfoglalás: 312-573, kalamaris@enternet.hu
Melegkonyha:
H-SZo.: 11.30-14.00 és 18.00-21.00
V.: 11.30-15.00

BEMUTATKOZIK A HETÉNYI PINCÉSZET

10-12 borral és pogácsával várjuk az érdeklődőket november 28-án 19.30-as kezdési időponttal egy könnyed beszélgetésre Hetényi Jánossal a pincészet vezetőjével.

November 28. csütörtök 19.30 óra
A kóstoló ára: 2.200Ft/fő
Asztalfoglalás: 312-573, kalamaris@enternet.hu

CZIMERES PÁLINKA KÓSTOLÓ 10 FÉLE ÍZBŐL
Az Etyeki Czimeres Pálinka pálinkafőzde termékeinek kóstolása a főzde képviselőjének szakmai segítségével egy kis ásványvíz és túrós pogácsa társaságában.
November 29. péntek 19 óra
A kóstoló ára: 3.000Ft/fő
Asztalfoglalás: 312-573, kalamaris@enternet.hu

És a végére két újdonság:

MEGÉRKEZETT AZ ÚJ PRÍM!
Kóstolni és vásárolni is lehet!
Planina Borház: Prím 2011 … 1.980,-

A Tasted Journal értékelése alapján, amelyet két sommelier világbajnok – Markus Del Monego és Andreas Larsson  – hozott létre a villányi Heumann pincészet

2009-es évjáratú Terra Tartaro cuvéje – a legmagasabb pontszámú magyar vörösborként – 92 pontot kapott! Most megvásárolható vinotékánkban 6.900 forintos áron.

Karácsonyra exkluzív ajándék!